torsdag 27. november 2014

Julepresanger VDukker kan også være litt tøffe!

Jeg har sydd en stripete genser i kule farger, med en chenille- bukse i matchende farge.

Hvite sokker, som jeg har laget en gang for lenge siden, passer fint.


Briller har dukka også fått. De er kjøpt på Stoff og Stil. Jeg har brukt en blondestrikk for å feste de til nesa. Ikke helt optimalt, men morsomt er det. Mottakeren har ganske nylig fått briller selv, så det passer godt at dukka også får briller. 

Jeg holder på med sofafotografering nå om dagen. Avslappende for meg, og med litt lampelys så blir det OK. Ikke helt det samme som dagslys, men det er ikke så enkelt å få til nå om dagen. Ikke bare er det mørkt også ute, men det er kaldt også. Jeg tar ofte bilder ute på hverandaen, men nå er det nødvendig å finne andre løsninger.

2 kommentarer:

 1. Så var jeg her igjen :) Skal si du har laget masse fint siden sist,og disse klærne var ikke noe unntak. Gøyalt med briller. Det blir sikkert stas når barnet som får dem også har briller.
  Minsten her skal også få Baby born dukke nå til jul. Jeg har fått kjøpt et nydelig strikket sett på Ebay som jeg har kledd på henne. Var redd minien skulle finne henne så jeg måtte pakke henne inn raskt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Best å gjemme godt! Blir morsomt å se hva hun synes. Noen ganger tror jeg at jeg er vel så interessert i dukker og dukkeklær som de småfolka som får mine klær. Du har jo laget mye fint til dattern din.

   Slett