onsdag 24. desember 2014

Julepresanger XIV

Disse dukkeklærne er til barnebarnet til en venninne. Hun visste ikke at jeg laget dem, men jeg håper både hun og barnet blir glade. En liten presang fra nissen. :-)



Pakken inneholder; truse, langermet genser og sokker i det stripete stoffet, en bukse og lue i det rosa chenillestoffet, og en kjole med små dukker. Tror at jeg får sende med et par sko og noen ekstra sokker også.  Jeg har brukt stoffrester fra tidligere prosjekter.




2 kommentarer:

  1. Kjempefine klær - supert å gi bort en så fin gave! Her falt heldigvis Baby born dukka i smak, og både minsten, de to brødrene og jeg har kost oss med å kle på og av på dukka. (Guttene syntes det var veldig stas at den var litt "interaktiv" - 9-åringen skvatt til første gang jeg viste hvordan den kunne gråte :) Det var selvsagt mye vannsøl, så jeg har nå satt ned forbud for at ikke alle klærne skal bli våte :) Håper du koser deg disse dagene. Juleklem :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra at hun ble glad for dukka. Du har jo jobbet lenge med klær og tilbehør. Min dukke kan spise og drikke, men det passer jeg meg vel for å fortelle de besøkende! :-) Ikke så morsomt å søle til alt, jeg har ikke lyst til å vaske dukkeklær helt unødvendig.

      Slett