torsdag 4. august 2016

Dukkeklær

Etter sommerferien har jeg nå begynt å sy litt igjen. Blir litt dukkeklær først, men jeg har kjøpt stoff til litt barneklær også.  

Begynte i forrige uke, med å klippe ut litt forskjellig jerseystoff. I dag kom jeg på at jeg har lagt forskjellige små rester i en egen pose, beregnet på dukkeklær. Det var ikke så vanskelig å finne den igjen, når jeg først hadde kommet på at den fantes. Så neste uke får jeg klippe litt mer, nå som jeg har sydd opp alt som var klippet.

Noe av klærne har jeg vist tidligere, men det aller meste er nytt. 
Tre langermede gensere,  tre t-skjorter, en kjole, fem truser og to luer. Jeg har fått brukt masse fine rester. Jeg har minner om mange fine barneklær som jeg har laget tidligere av disse stoffene. Et av dem har jeg faktisk en kjole selv også, gjett hvilket. :-)  På noen av bildene har dukken tatt på seg de fine skinnsandalene jeg kjøpte i Palma i fjor.Disse sommerdressene liker jeg godt. Det hvite og røde stoffet med kuer er skikkelig fint. Sjekk at dukken bruker slagstøvler til! Ha ha  - de er faktisk kjøpt på Palma de også! Synd jeg ikke kan få tak i mer av det fine kustoffet. Det gjelder for så vidt alle stoffene, da de har ligget på "lager" hos meg en stund. 


Jeg har vist noe av dette i et tidligere innlegg, men nå som jeg har tatt bilder på dukken så synes jeg at det var greit å legge de ut på nytt. Genseren har knapper i ryggen, og vises på et samlebilde over også. Her har jeg fått tatt bilder av et par vintersko jeg har. De har jeg kjøpt i en lekebutikk i Norge. Dessverre så er det ikke så veldig godt utvalg i dukkesko, men jeg kjøper når jeg kommer over noen. 1 kommentar:

  1. Kjempefine dukkeklær - heldige dukker og dukkemammaer som kan leke med disse :)

    SvarSlett