fredag 26. august 2016

Planlegger vinteren - må ha en varm genser




Selv om det fremdeles er august så må vi jo begynne å tenke på høstgarderoben. Har strikket en stor og lang ullgenser til dukka. Den skal bli varm og god i vinter.

Har strikket ferdig en annen genser også. Fant den halvferdig i en pose med garnrester. Har strikket en tilhørende lue også. Skal ta bilde av den senere, og vise dere.

Burde funnet fram noen vintersko, eller i det minste noen sokker.....

Fint å få brukt opp noen fine knapper også. Tror jeg kan strikke flere av denne genseren, men kanskje forminske den litt. 


3 kommentarer:

  1. Fin kosegenser til dukka. Jeg holder også på med en liten dukkejakke. Var på båttur til Danmark og da var det greit å ha noe slikt smått å sysle med. Så var det bare å få strikka den ferdig :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Gjøre ferdig er ikke alltid så lett. Grunnen til at jeg strikker dukkegensere nå er at jeg ryddet i en stor pose med restegarn, og fant flere halvferdige dukkeprosjekter. Har fått gjort ferdig 2 av 3, så er ganske fornøyd med det. Ikke så mye dukkeklærproduksjon nå, for vi maler stua. Utrolig mye jobb å rydde ut alle møbler og sette dem tilbake. Er sliten nå. :-)

      Slett