mandag 9. januar 2017

Regntøy

Før jul fikk jeg bestilling på regnklær, det var jo morsomt. Jeg hadde faktisk noe regnstoff liggende. Det var mørkeblått, så ikke så veldig jentete akkurat. Men når jeg brukte litt rødt kantbånd så ble det veldig fint synes jeg. Var mye blått og rødt da jeg var liten, så det minner meg om barndommen min. :-) Røde slagstøvler hadde jeg også, så det ble et helt sett. Det første jeg laget var buksa. Den synes ikke så veldig godt på bildene, dessverre. Så sydde jeg jakken. Den ble veldig fin, men litt trang når du skal ta den på. Så derfor laget jeg en regnkappe, som er enkel å få av og på. Fant fram et par slagstøvler, som jeg har kjøpt på sommerferie i Palma Mallorca. De passet helt supert til det nye regnsettet! En liten genser jeg hadde liggende fulgte også med. Små søte, kuer, i hvitt og rødt. Passer fint til det blå regnsettet. Søte hjerte plastknapper i rødt ble bra til de andre røde detaljene.


Dukka manglet også truser, så da laget og sendte jeg med disse to.

Måtte lage nytt mønster, for fant ikke det gamle. Brukte en strikk i benkanten, i stedet for ribb, slik jeg har gjort tidligere. Det var vellykket, så jeg har kjøpt mer strikk. 


Ble veldig fornøyd med trusene, de sitter fint, og ble veldig søte.


Har fått rapport fra bestemor om at barnebarnet ble veldig glad. Akkurat det hun hadde ønsket seg. :-) 
Symaskina mi har vært pakket bort siden i midten av desember. Den står i stua, så alt måtte ryddes bort til bursdagsfeiring før jul. Jeg ble dessverre syk og måtte avlyse bursdagsfeiring. Det må man jo nesten tåle når man blir 53 år. Men siden har jeg holdt på med denne forkjølelsen. Noen dager dårlig, så ganske bra, så syk igjen. Slik har jeg holdt på i tre uker nå. Føler meg mye bedre nå, så håper det ikke kommer tilbake om noen dager.  Vil være frisk nå, har lyst til å sy!  


 

4 kommentarer:

  1. Så søte - du er flink. Heldig er den som kan leke med disse fine klærne :)

    SvarSlett
  2. Så artige regnklær! Du er kjempeflink til å sy.

    SvarSlett
  3. Tusen takk for koselige meldinger.

    SvarSlett