søndag 19. mars 2017

Marked i husflidslaget

Jeg var for første gang med på marked i husflidslaget i fjor høst. Det gikk ikke så bra, men jeg prøver på nytt nå. 

Her er det jeg har laget denne gangen. Har noe strikkeklær og sengetøy som også skal være med. Det er sommerdress og et sett med undertøy i lyseblått,  to hele dresser med lue i dus rosa, en body i knallrose, en haug med bleier i forskjellige farger, noen strikka halser i flere farger, et blått sett med genser og truse, en fargerik body, to bukser og en lue. Og et litt større bilde av halsen. Denne er litt ekstra stor, for jeg har egentlig strikket den til en litt større dukke. De er veldig søte over andre klær. 

Husker nå at jeg har laget noen truser som også skal være med. De har jeg vist her tidligere. 

Jeg stresser ikke så mye med hva jeg skal ha med denne gangen. Tar det litt som en koselig helg hvor jeg kan treffe mange som liker det samme som med. Husflidslaget er fullt av damer som liker å holde på med forskjellig håndarbeide. Om jeg ikke selger noe særlig denne gangen heller så får jeg ta det med et smil.

Må ha med en ting til utlodning. Sist hadde jeg med en lyserosa hals med votter og sokker. Usikker på hva jeg skal ta med denne gangen.  Kom gjerne med forslag. Kan jo alltids bare kjøpe en konfekteske. 2 kommentarer:

 1. Så koselig med marked. Jeg kan ikke skjønne annet enn at du må få solgt noe av det flotte du lager. Det er sikkert også gøy å se hva de andre selger. Når det er sommermarked her jeg bor, så bruker jeg så lang tid på å vandre rundt at mannen ikke gidder å slå følge. Jeg skal jo se på alt, og snakke med de som har laget det :) :) Det som er dumt med markedene her er at det koster så mye å være med. Da tør ikke jeg være med, for jeg er redd for å gå i minus. Det er jo ikke noe gøy. Koster det noe for å være med på ditt marked?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper det går bedre enn forrige gang. Det har ikke vært noe særlig dukkeklær der på en stund, så det tar kanskje litt tid før de som er aktuelle får det med seg.

   Det koster ikke noe å stille opp, men husflidslaget tar 15% av det som blir solgt. Så det er ingen fare for å gå i minus. Det er et veldig greit opplegg, hvor de tar ansvar for veldig mye av jobben. Jeg må stille opp i deler av tiden, men ikke hele. De ordner alt med betaling også, så jeg trenger ikke tenke på den delen heller.

   Det er morsomt å se hva de andre har med seg på markedet. I fjor kjøpte jeg litt småting, og det kan nok skje i år også. Det er noen aktiviteter der også, og kafe. Veldig fint opplegg.

   Takk for veldig hyggelig kommentarer om dukkeklærne min.

   Slett